top of page

Fritidsvagnen Action NTL

N126-NTL-fin-noc-.png
N126-NTL-fin-dzien-.png

NTL är storsäljaren som har både toalett och en mycket generös sittgrupp för flera personer. Den här modellen väljer man själv om man vill sova i långbäddar eller om man vill bädda till en stor bädd. NTL är också utrustad med en mycket kraftfull värmare som gör att den klarar även kalla vinterdagar.

En komplett vagn

En komplett vagn

I sittgruppen finns också bra belysning från snygga LED lampor. Den öppnings-bara vindrutan är riktigt skön att ha varma sommardagar. Mörkläggnings- och myggnätsgardiner är standard på de öppningsbara fönstren fram och bak.

I denna stora sittgrupp sitter man riktigt bra även om man är några personer. Bra med förvaring i överskåp och i sofflådorna samt i halvgarderoben

I planlösning-en NTL så ingår en kasetttoalett från Thetford. Inne i den rymliga toaletten finns ett öppningsbart fönster samt ett tvättställ med en engreppsblandare.

Välutrustad från start

Välutrustad från start

Ljus premiumklädsel och Mini-Heiki taklucka är standard.

Kassettoalett

Kassettoalett

Thetfords smidiga kassettoalett för enkel och bekväm hantering.

Köksutrymmet

Köksutrymmet

Det lilla köket är utrustat med en diskho med engreppsblandare, 2-lågig gasspis och ett 60-lit kyl och frys från Dometic.

Fritidsvagnen med skidor

Fritidsvagnen med skidor

Fritidsvagnen är den enda husvagnen på marknaden med tillvalet skidor för att kunna dras med snöskoter eller ATV med bandsats.

Bekväm gasspis

Bekväm gasspis

Dometic 2-lågig gasspis med barnsäkerhetsspärr.

Pris
219 500 kr

bottom of page