FV logga2

Mekonomen är vår partner för att serva din Fritidsvagn. Med sitt rikstäckande servicenät med över 500 verkstäder så har du aldrig långt till service för din vagn. Detta gör att vi har branschens mest heltäckande servicenät att erbjuda din Fritidsvagn. Mekonomen har ett gediget tillbehörs- och reservdelssortiment för både din bil och din vagn. Mekonomen tar hand om det mesta på din vagn som tex löpande service, reperation av hjullager, bromsar, chassidetaljer samt 12V-elsystem.

Först i branschen kan vi stoltsera med en extra trygghet för dig som ägare till en Fritidsvagn. Fritidsvagnen Assistans - en assistansgaranti som ser till att du blir drabbad så lite som möjligt när olyckan slår till för dig och din vagn. Fritidsvagnen Assistans hanteras av Falck Räddningskår. Fritidsvagnen Assistans ger rätt till hjälp vid maskintekniskt eller elektriskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll av vagnen.

Reperation på plats eller bärgning till
närmaste verkstad som har den kompetens som du behöver för din skada. Här nedan följer några exempel på skadetillfällen där Falck Fritidsvagnen Assistans gäller:                              


 

Punktering                  Kollision                                      
Brand                         Stöldskada                                 
Nyckelproblem            
Dikeskörning

Skulle felet inte kunna avhjälpas under dagen så kan ersättning utgå för tex Hotellövernattning.

Journummret till Falck Fritidsvagnen Assistans är följande: 020-22 00 22