Robin Bryntessons Blogg

 • Lär dig mer av om diabetes med Peter Adolfsson

  22 februari 2017 17:42 – frida
  När jag fick diabetes drog den första läkare jag träffade ner rullgardinen för mig, han sa att jag inte kunde hålla på m…
 • Matnyttigt inlägg för alla träningstokar!

  8 februari 2017 17:34 – frida
  Stig Mattsson är en förebild när det gäller kostfrågor. Han kan i min värld allt inom området! Att han dessutom varit el…
 • Ledare för Sockertoppen 2017

  31 januari 2017 13:47 – frida
  Passar du som ledare för Sockertoppen?

  Sockertoppen är ett läger som startade 2011 av skidprofilen Robin Bryntesson för…

Robin Bryntesson är en mycket duktig skidåkare som har samlat på sig ett gäng medaljer under åren. Just nu så pågår satsningen för fullt inför den kommande säsongen.

När Robin laddar upp utanför spåret så tillbringar han nästan all sin tid till sina stora intressen som jakt, fiske och att vara ute i skog och mark. Han är väldigt stolt över sitt personbästa gällande hjortronplockning där han har 35 kg på en dag som rekord.

Allt detta fixar han samtidigt som han lever med sin Diabetes och han brinner för att föreläsa om Diabetes och visa ungdomar att man kan göra allt man vill även om man lever med Diabetes. Sen några år tillbaka så arrangerar Robin varje år ett läger "Sockertoppen" för barn och ungdomar med Diabetes, där de deltagarna får prova på en mångsidig bredd av idrottens fantastiska värld. Robin är den självklara ambassadören för Fritidsvagnen som står för samma värden som Robin och båda älskar en aktiv fritid!

Fritidsvagnen stöttar Robin och Sockertoppen!

Med över 30 års erfarenhet från byggnation av specialvagnar, campers och påbyggnader på lätta lastbilar så vet vi att det är kvalitet som räknas.Hos oss är det du som sätter gränserna!